maanantai 7. toukokuuta 2012

Naistenklinikalla...

Tänään,maanantaina 7.5. iltapäivällä veimme kaverini kanssa Saunabaarista (ja mitä oli tullut Tikatastakin) myssyt Naistenklinikalle. Vastaanotto oli lämmin ja kiitollinen. Kun kerroimme, että toisaalla oli keksitty laittaa myssyt pyykkinarulle roikkumaan, hoitaja Riitta Vilman sanoi, että he tekevät todennäköisesti samoin. Puhuin jälkikäteen hänen kanssaan puhelimessa ja oli puhetta siitä mitä ongelmia ennen oli ollut myssyjen kanssa: myssyjä myllättiin kun etsittiin itselle sopivaa ja kun niitä soviteltiin irtoavien hiusten kanssa, niitä jäi myssyjen sekaan. Nyt suunnitelmissa on suojamyssyn käyttö välissä jotta tämä irtohiusten ongelma vältetään.
Narulle ripustaminen tuo myssyt hyvin näkyviin saajilleen.

Päivittäin osastolla on hoidossa 16-20 henkeä, eli viikkotasolla 80-100, kuukausitasolla 320-400 ja vuositasolla sitten kait 3840 ... 4800. Tuo eka luku on se minkä sain Vilmanilta tietää, loput räknäsin itse... Toivottavasti osasin laskea oikein.

Eli myssyjä voi pelkästään Naistenklinikalle tehdä ja paljon

.Tässä postauksessa kuvat myssyistä:
Yli 130 myssyä vietiin Naistenklinikalle. Muutama myssy jäi kuvaamatta.

Tässä minä ja hoitaja Riitta Vilman myssyjen kanssa.


Tämä oli tämän vuoden satoa. Viime vuoden myssyjä on viemättä, ne yritän viedä mahdollisimman pian, kunhan saan ne ystäväni kämpiltä...


SUURET KIITOKSET NÄIDEN MYSSYJEN TEKIJÖILLE!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti